NOVINKA: Optima Liquids


Řada tekutých tonerů of Four Reasons – představujeme vám Optima Liquids!



FR-Optima-Liquids-Group_1200x630pxjpg

Do našeho sortimentu jsme přidali řadu tonerů Optima Liquids - tekuté přelivy, jejichž pastelové tóny jsou vhodné pro tónování, neutralizaci a rozjasnění zesvětlených vlasů.


4 důvody, proč zvolit Optima Liquids


#1 Tónování a neutralizace odstínů na zesvětlených vlasech

FR-Optima-Liquids-tuotteet-mallit-1200x630pxjpg

Řada Four Reasons Optima Liquids byla vyvinuta pro tónování a neutralizaci zesvětlených vlasů a je vhodná především, pokud jsou zesvětleny všechny vlasy a je zapotřebí maximální rozjasnění a péče o odstín. Řada Optima Liquids obsahuje jedinečné hydrolizované proteiny, které obnovují a posilují vlasy. Zároveň předchází třepení a chrání je před poškozením vlivem chemického ošetření. Řada navíc obsahuje pečující složky (certifikované Ecocert), jako například olej ze semínek zrcadlovky bílé, která vlasům dodává lesk a hebkost, anebo organický olej z baobabu, který vlasy účinně hydratuje díky vysokému obsahu vitamínu A, D, E a F.

#2 Čisté, zářivé tóny

FR-Optima-Liquids-tuotteet-mallit-1200x630px2jpg

Dokonalý výběr Optima Liquids sestává z 8 čirých odstínů, vhodných pro služby odbarvování, kde je cílem použití světlého odstínu a současné zachování zářivosti barvy. Řada Optima Liquids také obsahuje odstín CLEAR, který je vhodný pro ředění odstínů. Odstíny Four Reasons Optima Liquids sahají od studených perleťových tónů přes růžovou až po tlumené broskvové tóny.

NABÍDKA ODSTÍNŮ:

AA – stříbrná
PP – studená perleťová
PG – perleťově písková
RR – teplá růžová
PM – studená tlumená růžovozlatá
OM – teplá tlumená broskvová
GG – světlá zlatá
OG – světlá zlatoměděná
CLEAR – čirý odstín

#3 Snadná aplikace a rychlá doba působení

FR-Optima-Liquids-tuotteet-mallit-1200x630px5jpg

Tekutý produkt je smíchán s vyvíječem Optima Liquids Activator 3% v poměru 1:1. Barvicí směs se snadno nanáší přímo u mycí mísy. ODstíny působí 10-20 minut v závislosti na požadované intenzitě odstínu. 

#4 Bez parfemace

FR-Optima-Liquidsindd-pullorivi-vaaka2jpg

Jako všechny ostatní odstíny Optima, také Optima Liquids jsou veganské a neobsahují parfemaci.

Pro více informací a školení nás kontaktujte na info@salon-servis.cz