Podráždění? 4 důvody, proč zvolit řadu vlasové péče bez parfemace.

Řekni NE produktům, které se po mnoho let nemění. Řekni NE všem klientům, kteří chodí vždy pozdě. Řekni ANO zbavení se všech samozvaných profesionálů, kteří ti neustále mluví do práce.  Řekni holou pravu kolegovi, který nejspíš věří, že existuje neviditelná uklízecí víla, která pracuje ve vašem salonu.

Pro-ja-NN-shelf18jpg

Když tě vš dokáže podráždit, vyber si řadu produktů, která nepodráždí nikoho. Four Reasons No Nothing říká jasné NE všem parfemacím, dráždivým složkám a prostě všemu, co v kosmetice není vyloženě nutné. 

#1 NE parfemacím

Řada vlasové péče bez parfemace Four Reasons No Nothing neobsahuje žádné běžné dráždivé složky, díky čemuž jsou produkty skvělou volbou pro jedince s citlivou pokožkou a také pro všechny, kdo touží zredukovat chemickou zátěž na své tělo. Víte, že dnes je již asi 30% spotřebitelů alergických na parfemace?

#2 NE prázdným slibům

Všechny produkty této řady získaly značku Allergy Label od Finské federace pro léčbu astma, pokožky a alergií. Allergy Label je známkou kvality a důvěryhodnosti produktu. Zaručuje, že produkty neobsahují následující složky:

  • Parfemace
  • Vůně
  • Esenciální oleje
  • Obecně dráždivé a alergizující složky nebo jejich koncentráty
  • Složky obsahující výtažky z hvězdnicovitých rostlin
  • Fenylenediaminy
  • Formaldehyd a látky jej uvolňující

#3 NE kompromisům

Finally fragrance-free hair products for sensitive skin that do not require compromises on quality! In the Four Reasons No Nothingproduct line, you can find shampoos and conditioners for four different hair types, providing moisture, volume or protection for color or repairing damages.

In addition to richly foaming shampoos and nourishing and shine-enhancing conditioners, the product line includes styling products for demanding use. The product line packaging has just been redesigned and the beautiful bottles and jars are an elegant addition to any hair salon. Moisturizing shampoo and hair care products are also available in shampoo station sizes.

#4 NE všemu zbytečnému

Balení Four Reasons No Nothing je vyrobeno z bioplastů s původem z cukrové třtiny.

Použitím bioplastů redukujeme naši závislost na ropě a jejich výroba vypouští do ovzduší výrazně méně oxidu uhličitého, než běžné plasty. Balení je také plně recyklovatelné. Všechny produkty v řadě jsou 100% veganské, coř znamená, že neobsahují žádné živočišné složky.

Náš slib, že naše produkty neobsahují nic zbytečného zahrnuje také transport a všechny ostatní procesy. Šampony a produkty péče Four Reasons No Nothing jsou vyráběny v naší továrně ve Finsku, která je poháněna 100% obnovitelnou energií. Produkty s aerosolem jsou vyráběny v sousedním Švédsku.

Učiň rozhodnutí, která jsou dobrá pro tvé vlasy i pro životní prostředí - řekni NE všemu zbytečnému.